Endoszkóp szerviz

ENDOSZKÓPOK JAVÍTÁSA A LEGMAGASABB MINŐSÉGI ELŐÍRÁSOK SZERINT

Egyedülálló javítási szakértelmének és iparosított eljárásainak köszönhetően a MIDES méltányos áron kínálja az endoszkópok gyártói szintű javítását. A javított endoszkópok tanúsított vizsgálati eljáráson mennek keresztül, amelyek eredménye pontosan dokumentálásra kerül. A fertőtlenítési eljárás gépesített formában endoszkópmosó berendezésben történik.

A MIDES az egyetlen szolgáltató, amely komplex ultrahangos endoszkópok javítását is el tudja végezni. Saját innovációs részlegünkben folyamatosan dolgozunk a javítások mélységének és terjedelmének továbbfejlesztésén,

hogy a legjobb színvonalat és a legrövidebb javítási időket garantáljuk partnereinknek.

A MIDES által végzett endoszkópjavítás nemcsak jelentős költségmegtakarítást eredményez, hanem az élettartam meghosszabbításával erőforrások felszabadítását is biztosítja úgy, hogy közben elkerülhetővé teszi a további CO2 kibocsátást és csökkenti az elektronikai hulladékok keletkezését.

80% MEGTAKARÍTÁS egy új termék árához képest

SAJÁT TISZTATÉR

Az endoszkópok érzékeny optikai részeinek körültekintő javítását a MIDES a Grazban található saját tisztatér technológiával ellátott üzemében végzi.

KÖLCSÖNÖZHETŐ ENDOSZKÓPOK

Szolgáltatási kínálatunkban – a javításon kívül – megfelelő színvonalú kölcsönözhető készülékek is megtalálhatóka betegellátás folyamatos biztosításának érdekében.

További információk a MIDES által végzett endoszkópjavításról:

www.mides.com/reparaturangebot/endoskopreparatur/ 

JAVÍTÁSI KOMPETENCIÁINK

A javítási részlegünkön – gyártótól függetlenül – minden típusú endoszkóp optikai és műszaki javítását el tudjuk végezni:

Ultrahangos endoszkópok

- gasztroszkópok és bronchoszkópok

Flexibilis endoszkópok

- gasztroszkópok

- kolonoszkópok és gyermekgyógyászati kolonoszkópok

- duodenoszkópok

- bronchoszkópok